Skip to main content

Expositie Dewi Plass

Expositie in het Kerkje van Persingen

17 en 18 november van 11.00 tot 17.00 uur

Adres:  Persingensestraat 7, 6575 JA Persingen   (bij Nijmegen)

De natuur haar schoonheid heeft mij van jongs af aan geïntrigeerd. Opgegroeid in het rijke landschap van de Gelderse Poort vond ik verwondering in alles wat ik zag – en tot op de dag van vandaag is dit nog steeds zo. Zodoende dat ik mij, na in 2014 afgestudeerd te zijn als cultureel- en visueel antropoloog aan de Universiteit van Leiden, heb gericht op de kunst van de verwondering.

Dieren staan centraal in het werk dat ik maak. Door, met acrylverf als medium, verschillende elementen op verassende wijze te combineren probeer ik het bekende telkens weer in een nieuw daglicht te plaatsen en nodig ik mijn publiek uit om zich mee te laten voeren in een wereld waarin vanzelfsprekendheden niet bestaan.

Ik voel mij bevoorrecht dat ik mijn werk, in de relatief korte tijd dat ik schilder, met mensen over de hele wereld heb mogen delen. Na meerdere exposities te hebben gehad in de Verenigde Staten, van Philadelphia tot aan Los Angeles, lijkt het mij nu hoog tijd om mijn werk iets dichter bij huis te laten zien. Ik vind het dan ook ontzettend bijzonder en fijn om u op 17 en 18 november uit te nodigen in het Kerkje van Persingen en u kennis te laten maken met mijn werk. U bent van harte welkom op deze dagen tussen 11.00 en 17.00 uur.

error: Artist Copyright