Ook dit jaar kleurt ‘The Big Draw‘ het Nijmeegse landschap met een scala aan creatieve activiteiten. Een van deze activiteiten vindt vorm in de Ramenroute, waarbij kunstenaars de etalage ruiten van verschillende winkels versieren met hun werk. Klik hier voor een interactieve kaart van de Ramenroute en kijk je ogen uit terwijl je door het altijd mooie Nijmegen heen struint!

Mijn werk is vanaf woensdag 9 september te vinden bij het altijd gezellige Novia Verde. Hier kan je terecht voor een rijk en overheerlijk aanbod aan veganistische broodjes, taart en nog veel meer lekkers, gemaakt met heel veel liefde! Novia Verde is te vinden in De Lange Hezelstraat 78, tegenover Dille en Kamille.

Op donderdag 10 september heb ik twee ramen bij Theo Jansen Schoenen mogen versieren met wat dieren en een verzameling aan schoenen. Neem een kijkje, zowel buiten als binnen de winkel, want er is echt voor ieder wat te vinden! Theo Jansen Schoenen is te vinden aan de Molenstraat/ Molenpoort passage.

(Banner:  © The Big Draw Nijmegen) 

error: Artist Copyright